Purseforumet för att nå sin 200 000: e medlem!

Jag måste säga er, det här är en prestation som jag inte tror att jag någonsin föreställt mig skulle hända. Tillbaka 2005 startade Vlad och jag Purse -bloggen som ett roligt sidoprojekt efter att min ockupation slutade sportskador och försök att hitta något “nytt” att göra. Både Vlad och jag ville att något skulle arbeta med tillsammans och det slutade vara Purse -blogg. Vi föreställde oss aldrig att vår webbplats skulle bli vad den är idag och når över 20 000 besökare varje dag. Efter att vi startade bloggen introducerade Vlad mig till idén om ett forum. Jag hade aldrig varit på ett online -diskussionskort men jag tyckte att det skulle vara bra att ha en plats för andra handväskor att samla. En månad efter att vi startade Purse Forum hade vi 200 medlemmar.

Nu, mindre än fyra år efter att vi startade Purse Forum, som har blivit känt som TPF, närmar vi oss vår 200 000: e medlem. Detta nummer är bortom häpnadsväckande, utöver fantastiskt, och vi är så glada över att vara en del av ett så fantastiskt forum. Även om det är enormt enormt i storlek, finns det fortfarande en nära stickad community som har blivit ett av de mest aktiva forumen på webben. Värdet på TPF i handväskan och modegemenskapen fortsätter att leva upp varje dag, med mycket fler designers och företag som inser effekterna av forumet. För oss är hela resan något vi har älskat varje minut av, oavsett hur massor av Nike -sko spammare träffar vårt forum vid de små timmarna på morgonen (verkligen, vad är det med dem?!).

Tack till var och en av er som besöker vår blogg, besöker vårt forum och hjälper oss att fortsätta växa till att vara den ledande källan i handväskor och mode. Vem vet hur snabbt den 200 000: e medlemmen kommer nu, jag tänker dra en all-nighter med en påse popcorn och fira detta monumentala ögonblick!

Återigen, tack till var och en av er som gör den här bloggen och forumet till vad det är!

 ™ ¥ Purse -bloggen och handväskan för forumet
Megs, Vlad, Shannon, Amanda, Anna, Amanda (Swanky Mama of Three) och hela MOD -teamet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.