Introduktion av Loewe Balloon Bag

Det är inte så att Loewe är ett okänt märke i handväskan, men ibland flyger det precis under radaren. Många handväskesentusiaster kan i området en Loewe -väska relativt enkelt, pusselväskan är favorit, liksom andra Loewe -väskor såväl som tillbehör förekommer i influensarnas armar på våra Instagram -flöden dagligen. Bortsett från allt detta producerar det spanska stilhemmet oklanderligt välgjorda väskor såväl som husets långvariga kunskaper i läderarbetar på varje föremål.

Den framstående väskan med Loewes Spring Summertime 2020 -show samt den nya signaturväskan för hemmet är Loewe Balloon Bag. Just introducerad på sin e -handelswebbplats såväl som att droppa till andra ECOMM -återförsäljare, är ballongväskan tillgänglig i tre storlekar: små, medelstora och stora. Denna väska är den vuxna, finjusterade versionen av en containerväska. Loewe har den otrevliga förmågan att skapa väskor som båda är ändarna av spektrumet – sagt men ändå lyxigt.

Loewe parade två typer av läder för att ge denna väska fascinerande dimensionalitet, med en rund strukturerad bas gjord av robust kalvläder samt sitter inuti det, väskan har en säck av mjuk Napa -kalvskinn. Interiören har inte foder per-sägs, men NAPA-läderet är hög kvalitet och borde hålla sig väl. Botten på påsen ger en robust struktur med kalvskinnläder, som också används några tum upp på påsen för att hjälpa till påsen att hålla sin form. Drawstringarna är enkla att använda för att få tillgång till interiören. I ändarna av dragskådningarna finns Loewe -anagramtärningar som du kan ersätta med andra i olika färger, storlekar och stilar (naturligtvis köpta separat).

Mediet såväl som stora storlekar på denna väska inkluderar både en handhållen rem utöver en axelrem, som möjliggör för flera med användning av användningar, från hand som hålls till crossbody eller över axeln. Den mindre storleken erbjuder bara den längre justerbara remmen. Jag skulle vilja att de större storlekarna gör det möjligt för möjligheten att eliminera den längre remmen, men det är inte ett alternativ. Det finns flera färger, alla perfekta garderobs häftklamrar samt en duk/kalvversion. Kostnaderna för läderversionerna av denna väska är lite $ 2500, medelstora $ 3 150, samt stora $ 3 500. Alla erbjuds på loewe.com nu eller shoppa loewe -väskor via Moda operandi eller köpa den här lilla vita versionen på Neiman Marcus nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.