Loewe introducerar sitt senaste partnerskap med Spirited Away

Precis som världen av plånböcker för många samlare, är fantasivärlden en magisk, fantastisk flykt. I denna parallella verklighet kan alla upptäcka något, liksom japanska animatörer länge har firats som sanna mästare i sitt hantverk. Loewe firar detta i sin andra kapselkollektion i samarbete med Spirited Away, en prisbelönt animerad film av Japanese Animation Home Studio Ghibli. Filmen förklaras av Loewe som en underbar ode till lojalitet, vänskap och envishet i affären av motgångar.

Samlingen innehåller några av Loewes många berömda silhuetter som pusslet, hängmattan, flamenco samt den nyligen lanserade Amazona. Även om dessa väskor inte är för alla, om du har kul, tryckta väskor med en distinkt såväl som livlig twist eller om du är ett länge fan av animerade filmer, så är detta samlingen för dig.

Pjäserna fungerar som filmens många omhuldade karaktärer, framställda i utskrifter, applikationer, jacquards samt lappar. Loewes hantverkare handgjorda Spirited Away’s kända teman med hjälp av speciella metoder som är signatur för varumärket, inklusive Intarsia och broderier. Dessutom introducerar denna samling bitar som påverkas av en traditionell japansk metod som förstås som ‘Boro.’ Detta består av att reparera indigo-färgade rester samt att lappa dem ihop och producera en Inarsia Kasuri-textil som används på RTW samt väskor. Samlingen är underförstådd för att smälta Loewes arv av hantverk med fantasi. Bortsett från de många påsarna finns det också andra bitar som skor, tillbehör samt RTW. Hitta mycket mer från kampanjen nedan och shoppa nu via länken nedan.

Upptäck världen av Loewe X Spirited Away

Leave a Reply

Your email address will not be published.