PurseForum Roundup – 15 februari

Happy Day After Valentine’s Day! Oavsett om du uppenbarar dig såväl som såväl som gåvor som dugat på dig igår eller bara är nöjda med att det är över, trodde vi att det skulle vara kul att se en del alla hjärtans dag avslöja runt Purseforum idag. Vi valde det allra bästa av det allra bästa från Mulberry, Hermès samt modesmyckeslådan. Naturligtvis finns det mer till februari än alla hjärtans dag (tack och lov) samt mer till denna Roundup, inklusive en sliptopp på Balenciaga Spring Colors, kul med Christian Louboutins nya stilar, modesmycken från Van Cleef samt Arpels som Arpels som några utmärkta koncept för att bygga din garderob. Ta några rester av choklad och gå med oss!

Purseforum-medlem såväl som Mulberry-entusiasten Ruby C stal vårt valentinsdagskonstruktionshjärta med sin älskling Mulberry Woodland-halsduk, tillhandahöll henne av sin tankeväckande pojkvän. Se hennes tråd för att se varför den här kanin-tema halsduken var det perfekta alternativet för Ruby C! På andra håll fick SweetyQBK en utmärkt överraskning av alla hjärtans dag den här veckan, samt delade denna hisnande Bulgari ökade guldljudet i modesmycken. Dessutom fick Hermès -entusiasten * Sai * en trevlig överraskning från sin andra hälft såväl som säljpartner efter en grov början i butiken, se hennes tråd för att se hennes bunt med nya skatter! Du kommer att upptäcka många fler valentinsdagar som exponeras under hela PurseForum den här veckan, så välj ditt föredragna subforum såväl som dyk rätt in!

Har du skannat våren 2013 -trådarna? Särskilt Balenciaga våren 2013 -tråden är en färgfest. Vi gillar färg, liksom att det är platsen som våra medlemmar delar sin senaste information om inre, och, ännu viktigare, deras senaste inköp. Medlem Ciaciasg fick vårt intresse med denna underbara Bleu Mineral Town Bag, som fick oss att tro att en rik mättad blå skulle göra ett utmärkt tillskott till nästan alla typer av garderob. Kommer du att lägga till en livlig Balenciaga -väska i din samling i vår? Kanske i Dune, ökad Corail, Bleu Tropical, eller kräver du mer tid att bestämma?

Christian Louboutin -aficionados har på samma sätt diskuterat varmt vårstilar såväl som färger i den nya stiltråden. Även om du inte är på marknaden för ett nytt par “CLS”, och tittar på medlemmar hittar sina föredragna skor bland säsongens senaste erbjudanden gör en utmärkt åskådarsport. På tal om vilken, har du sett AU Hameau i Silver -medlem Konfekta24 publicerad på sidan 280? Var noga med att stanna vid 318Platinums valentinsdagsexponeringstråd, eftersom ett par underbara svarta nya-dessa-våren Pigalles upptäcker ett nytt hus med en lycklig purseforummedlem.

Tillbaka till modesmyckeslådan, en se till den alltid upptagna Van Cleef och Arpels-tråden höll oss upptagna under ganska en tid. Den här veckan delade medlem 628628 en legendarisk berättelse inklusive tre städer samt hennes nya heliga grail malachite tre-motiförhängen med en mycket uppskattande publik. Var noga med att titta på SFSHOPGIRL: s fantastiska enkla blå porslin -enklang samt Einseines underbara underbara Alahambra -örhängen i Onyx. Den här tråden är alltid helt fylld med fantastiska VCA -bitar av alla slag, liksom även om du inte är på marknaden, det visuella är definitivt värda ett besök.

Slutligen fick vi en fin godbit i garderobens klädsel av dagstråden, med Hellokatiegirls färska såväl som bedårande klädsel som är helt inramade av ett orange träd i sin helhet, härlig frukt. Att göra den här tråden till ett rutinstopp på din PurseForum Sees kommer att erbjuda dig oändlig inspiration! På samma sätt i garderoben har en ny tråd fått lite trevlig dragkraft den här veckan och har definitivt fått vårt intresse också. Medlem BagsnBaubles startade en-ish en månad tråd med en fascinerande premiss: att köpa en (eller något mer än en) “tankeväckande” garderobsprodukt per månad. Konceptet är att handla noggrant för högkvalitativa stycken. Medlemmarna har tillhandahållit rekommendationer samt delning av inköp samt tips om att parera sin garderob till deras extremt finaste väsentligheter. Vi kommer definitivt att gå med i den här konversationen under de kommande veckorna, samt hoppas att se dig där!

Leave a Reply

Your email address will not be published.