Vad är erbjudandet med det oväntade allestädes närheten av toppkopplingar?

Tillbehörsmarknaden har förändrats under de senaste säsongerna i en metod som det är svårt att beskriva på ett tillfredsställande sätt. De stora standardkrafterna på marknaden har inte upplevt någon typ av avmattning i sin försäljning, men på exakt samma tid har en äkta marknad för indiedesigners dykt upp, troligen påverkad av ökningen av Mansur Gavriel, som hjälpte öppna återförsäljare ‘ Ögon till den blivande konsumentens intresse för super-chic purse upstarts, utöver chansen måste yngre designers få sina stilar ses på Instagram, även med en mindre marknadsföringsbudgetplan än deras mycket mer väl etablerade konkurrenter. Nu finns det tillräckliga synliga indieväskedesigners för att producera sin egen mönstercykel, vilket är fantastiskt för köpare som kanske tänker på knäppa, eleganta väskor vars publik inte nödvändigtvis är stor tillräcklig för att stimulera megabrandens räntor.

Det allra första enorma mönstret som jag har observerat att komma ut från denna grupp designers är något jag tror på som en toppkoppling, men jag har sett hänvisat till på detaljhandelsplatser som en koppling, containerväska, bär eller topphantering väska. Att de inte har något ofta accepterat namn kan göra dem svåra att bläddra efter, men du har troligtvis observerat att de dyker upp i internetbutikerna eller på armen på din föredragna Instagram -influencer. I huvudsak är de en modernisering av armsten: de är små såväl som påträngande, vilket gör dem perfekta för omständigheter där du kan ta med en standardkoppling, men deras rem indikerar att du inte nödvändigtvis kräver att ha en hand full på alla sätt att ta med en.

Enligt min egen uppskattning var det det samtida varumärket Danse Lente som hjälpte den här stilen att starta, även om den har funnits här såväl som där länge, mycket särskilt i Alaïas långsiktiga sortiment. Varumärkets Johnny Container Bag har precis den typen av slick, väldigt lite byggnad såväl som stark beskrivning som gör en väska minnesvärd, liksom kanske mycket viktigare, gör att en väska ser skulptur och fantastisk på Instagram. Vi fångade ett par berömda stjärnstjärnor som tog medsen på New York Fashion Week i februari, men väskan har varit på moderadaren i ett antal säsonger, liksom nu har den massor av företag. Inspektera tio starka val som vi upptäckte nedan; Det är bara en tidsfråga innan en stor designer noterar. (Hittills har Louis Vuitton kommit närmast jag har sett.)

3.1 Phillip Lim Tiny Punching Bag
$ 395 med hjälp av shopbop

Alaïa Laser Cut Clutch
$ 2.010 med hjälp av net-a-porter

Carolina Santo Domingo Amphora Tote
890 $ med net-a-porter

Danse Lente Tiny Johnny Container Bag
380 $ med Moda operandi

Flynn skräddare handhållen tote
325 dollar med hjälp av shopbop

Loeffler Randall Tiny Ruffle Wristlet
$ 150 med hjälp av shopbop

Manu Atelier Fernweh Bag
505 $ med net-a-porter

Nico Giani Neila Tote
490 $ med net-a-porter

Parisa Wang beroende armbandpåse
$ 195 med hjälp av shopbop

Volon Diamond Wristlet
720 $ med shopbop

Leave a Reply

Your email address will not be published.