Lanvin Amalia Cabas Metallic Carry

Nu när vi har sett ett exempel idag av Metallic har gått otroligt fel, jag kan vara bra att ge några rekvisita till ett märke som har hanterat för att få det oh så idealiskt – Lanvin.

Jag gillar inte alla varumärkets handväskor, men gav en chans att se dem personligen, den höga kvaliteten på material och intresse för detaljer verkligen lyser. Jag har inte sett Lanvin Amalia Cabas Metallic Carry ännu, men jag har sett den matta läderversionen, liksom den subtila glimmerpåverkan av detta läder gör mig bara som det mer.

Eftersom subtila metallik är ungefär lika typiska som subtila hjärtattacker, är det fantastiskt att se att Lanvin använde en märkbar mängd återhållsamhet för att välja ytan för denna tote. Om de inte hade gjort det, skulle väskan ha varit ett fullständigt ögonblick sedan dess stora storlek; Som det är är det härligt och neutralt med bara den perfekta mängden glamour. Lanvins väskor förstås på samma sätt för att vara outhärdligt mjuka, så om du får chansen föreslår jag definitivt att gnälla en av dessa skönheter. Få med Net-A-Porter för $ 1795.

Leave a Reply

Your email address will not be published.