Fendi Karlito är nu en tygväska

först, Karl Lagerfeld var en mänsklig man. Då var han en väska charm. Efter det, ett iPhone -fodral. Idag är Karl Lagerfeld en handväska. Karl Lagerfeld består av mängder.

Vi pratar naturligtvis om de oerhört framstående Fendi Karlito -tillbehören. Lagerfelds lurviga Fendi Tiny Me genererade enorma väntelistor efter att ha debuterat på fingret på Cara Delevingne vid öppningen av en Fendi -banan, liksom när Megs skrev om linjens telefonsituation i maj, var spekulation redan utbredd att bara 600 skulle erbjudas liksom de skulle snabbt talas för. Tote ovan, som är den tredje Karlito -produkten vi förstår om (ja, fjärde – det finns tekniskt två olika väskescharm), är den största Karlito hittills, liksom den dyraste.

Det är uppenbart att Fendi inte försökte överkomplicera saker med den här väskan: det är en svart textil tote med en enorm Karlito monterad på framsidan, plus en rosa päls mohawk ner på baksidan. Det är allt! Det är showen, folkens. Huruvida det är värt 3 950 dollar beror troligen mycket på exakt hur du värderar både Karl Lagerfeld och fyra grand.

Om du är i som med Karl och inte bryr dig om vem som vet det, förbeställa denna tote på Luisaviaroma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.