Louis Vuitton Lockme Cabas är en extravagant daglig bär

Louis Vuitton stannar aldrig en av de mest omhuldade dagliga väskorna i avancerad handväska. Med olika erbjudanden inklusive traditionellt monogram, damier såväl som EPI -läder, är väskan tillgänglig i en mängd storlekar och är bland de påsar som jag ser oftast för att få såväl som att människor bläddrar på på vår webbplats. Kostnaden är rättvis, väskan är lätt och den passar mycket saker – som gör en utmärkt väska.

Men många föreslår att Neverfull har nått mättnad, vilket talar om dess popularitet, men på samma sätt lämnar många shoppare som vill ha något lite annorlunda. Louis Vuitton Lockme Cabas kan vara det svar du letar efter. Den här väskan har vad du kanske vill ha för en daglig tote: den är lyxig, rymlig, vacker – och det är Louis Vuitton.

Park of the Lockme-familjen, Lockme Cabas är likaledes att vara lätt (jag kräver att du ska prova det i butik för att låta dig förstå säkert) samt erbjuder rena linjer såväl som en enkel, shoppar-stil. LV Twist Lock -stängningen har slutat vara ett föredraget för varumärket såväl som både konsumenterna, liksom det snabbt känns igen som LV, jag känner inte att låset övermaktar påsen. Det yttre har mjuk kalvskinn, medan interiören har mikrofiberfoder med mjuk kalvskinn. På insidan kommer du också att upptäcka en dragkedja såväl som två platta fickor. Väskans allmänna dimensioner är 16,9 x 11,0 x 6,7 tum, med två övre axelremmar. Louis Vuitton listar inte exakt hur länge remmen minskar är, men från bilderna verkar det som om det erbjuder gott om område för att föra det över din axel bekvämt. Louis Vuitton erbjuder fyra färgkombinationer: Vanille Noir, Noir, Bois de Rose, samt Rubis.

Medan den aldrig varierar i kostnaden från 1 180 $ till drygt 2 000 dollar, tror jag verkligen att kostnaden för Lockme Cabas är ganska rimlig. Kostnaden för denna bär är $ 2 490, vilket gör det bra beroende på både varumärkets prissättningsstruktur och vad som erbjuds på den högsta avancerade marknaden. Köp via Louis Vuitton online.

Leave a Reply

Your email address will not be published.