Älskar det eller lämna det: Louis Vuitton Race Bags

Jag har aldrig varit NASCAR -fan (eller ens sett en NASCAR -lopp, för den delen), men jag har alltid tänkt ligans lagjackor, full av reklam Lappar och konkurrerande färger och massor av diverse saker, var lite coola. De är sportiga och sprudlande, med liten hänsyn till estetisk gentilitet eller standarddesignnormer. För Cruise 2017 tog Louis Vuitton en sida ur den spellista med de djärva, ljusa Louis Vuitton -race -väskorna.

Racing’s Standard Checkered Flaggvoetails fint med Louis Vuittons signatur Signature Damier Check, som ger varumärket gemensam estetisk mark med motorsport som du annars inte skulle förvänta dig. Därifrån experimenterar den kreativa regissören Nicolas Ghesquiere med färgkombinationer och vinklar, och avskaffar saker med färgglad monogram. Det är mycket utseende, som Tim Gunn skulle säga, men konstigt nog fungerar mycket av det. Det är särskilt sant för de blåbaserade väskorna, som är mycket mer estetiskt behagliga än deras orange motsvarigheter.

Jag är lite chockad över att säga det, men jag älskar lite Louis Vuitton Race -väskor? De blå snabba, neverfulla och alma BB -väskorna är bitar som jag kunde se mig själv integrera i min mestadels svarta garderob och njuta av mycket eftersom de är så aggressivt annorlunda än allt annat där ute idealiskt nu. Jag har en känsla av att inte alla kommer att hålla med, så känner mig gratis att steka mig för det i kommentarerna.

Louis Vuitton Race Alma Bag
2 680 $ med Louis Vuitton

Louis Vuitton Race Alma Bag BB
2 140 $ med Louis Vuitton

Louis Vuitton Race Bandouliere
560 $ med Louis Vuitton

Louis Vuitton Race Neverfull Tote
1 570 $ med Louis Vuitton

Louis vuitton race petite malle koppling
5 750 dollar med Louis Vuitton

Louis Vuitton Race Quick Bag
2 510 $ med Louis Vuitton

Leave a Reply

Your email address will not be published.