Miu Miu Zip Paillette Carry

När jag inspekterade min e -post i morse stötte jag på en inbjudan till min väns Bachelorette -firande i sommar. Jag gillar att fira steget in i äktenskapet eftersom jag antar att du kanske säger att jag har en tendens att vara en hopplös romantiker. När jag fortsatte att titta på inbjudan hoppade en sak till på mig – firandet kommer att vara i NYC! Så jag får vara en del av ett utmärkt evenemang såväl som det kommer att vara i en underbar stad … Fantastiskt!

Mitt antagande är att du förstår var min trodde process gick nästa – jag kräver en ny handväska för detta tillfälle.

När jag tror NYC tror jag glitz, glamour och nattliv. Med detta sagt kan du se varför jag för närvarande tappar över Miu Miu Zip Paillette Tote. I själva verket har jag haft Miu Miu på hjärnan sedan Amanda täckte Miu Miu -stora paljettkoppling. Så medan dessa två väskor är lite annorlunda påminner de mig om en till en lite till.

Idag är den här väskan den jag fokuserar på. Silver/multicolor paillettes är tydligt runt påsen. Detta är fallet, väskan skulle vara utmärkt för en utekväll på staden. Föreställ dig att gå med en restaurang såväl som exakt hur ljuset kommer att utstrålar och skimrar av denna väska. Underbar! Jag gillar också att hårdvaran är gyllene och inte silver. Jag känner att många svarta väskor är parade med silverhårdvara. Förutom om du kan förutse mig nu, förstår du att jag troligen skulle ta av den avtagbara axelremmen och bara välja de översta handtagen. Sammantaget är detta en fantastisk, feminin och attraktiv väska. Köp med Bergdorf Goodman $ 1495.

Leave a Reply

Your email address will not be published.