Spotlight: Saint Laurent Monogram Saint Germain Carry

Saint Laurent gör inte Splashy Bag introducerar samt lanserar varje säsong som vissa märken gör. Hedi Slimane har utvecklat sitt företags popularitet för att försöka göra de allra bästa versionerna av de saker som varje dam redan vill ha i sin garderob, oavsett om det är den bästa biten som går ut eller det bästa paret Chelsea-stövlar för att bära sex månader på året . Det indikerar att säsongsvariationen inte är så avgörande som den är för ett märke som Fendi, liksom under dessa omständigheter, är en ny väska intriger alltid spännande.

Saint Laurent Monogram Saint Germain Carry är ett tillägg före hösten 2015 till den befintliga monogrammlinjen som just slutade med att förbeställa, liksom det är standard samt diskret tillräckligt för att göra en solid arbetsdagspåse för varje enskild rubrik till kontoret på vardag. Den har den mest subtila logotypen för alla monogrammväskor hittills (en liten, gyllene “YSL” på den avtagbara clochetten), den har en valfria bärremmar och, på 14 tum bred, passar den idealisk i det underbara arbetsväskan för många kvinnor.

Monogrammet är lite mer subtilt än Saint Laurents andra superpopulära tote, Sac de Jour, såväl som det saknar den superdistinktiva Gusset samt kvadrathanteringstillbehör som har gjort som har en signatur. Denna väska känns lite mer affärsmässig, åtminstone i sina nuvarande iterationer. Monogrammet erbjuds för förbeställning nu, men det kommer troligen inte att skicka fram till september.

Är du som den här stilen mycket bättre än Sac de Jour, eller inte så mycket?

Saint Laurent Monogramme Croc-Stemped Monogram Saint Germain Tote
2 650 $ med Bergdorf Goodman

Saint Laurent Monogram Saint Germain Tote
2 450 $ med Bergdorf Goodman

Leave a Reply

Your email address will not be published.