Kändisar går ut med nya Chloé såväl som Prada

Vi gräver fortfarande med resten av stjärnfoton 2019, eftersom kändisar verkar helt motvilliga att komma ut från sina semesterkokonger. Jag misstänker att det slutar den här veckan, liksom låt mig säga er, vi är redo. Jag är säker på att våra fave kändisar kommer tillbaka till sina gamla Haunts i Beverly Hills/West Hollywood/Soho på nolltid. Men fram till dess … här är fler val från (den senaste) går. Vi ser fortfarande fram emot vad 2020 ger, väskmässigt.

[CRP]
Megan Barton Hanson
Storbritanniens sanningstjärna Megan Barton Hanson sågs med hjälp av denna Louis Vuitton Multi Pochette när hon lämnade 100 Wardour Street efter en girly natt ute i London med Gal Pals.

köp nu

Nicky Hilton Rothschild
Nicky Hilton Rothschild tog denna Tweed Chanel -klaff till lunch på E Baldi i Beverly Hills. Vi har sett en anmärkningsvärd upptick i Tweed Chanel under de senaste veckorna.

Handla Chanel -väskor här

Ashley Greene
Ashley Greene upptäcktes för att ta med denna bit lila hemliga väska efter träning i Los Angeles, som våra sleuth-y-besökare har fastställt som tränare Borough Bag, cirka 2013.

Butikcoachväskor här

Brooke Shields
Varför ja, det här är Brooke Shields, klädda i en Prada nylonbältespåse medan du var ute på promenad efter att ha tränat på ett centrum av Manhattan -gymmet!

köp nu

Selma Blair
Selma Blair såväl som hennes pojkvän David Lyons upptäcktes med att köpa fönster runt LA. Hon har tagit sin absoluta föredragna miljövänliga goyard-tote.

Handla goyardsäckar här

Lisa rinna
Lisa Rinna är tillbaka på sitt Fitness Center -spel 2020, inte för att vi någonsin hade någon typ av tvivel. Hon tar med sin Balenciaga Papier AJ Tote.

köp nu

Lucy Hale
Slutligen har vi Lucy Hale och gör en kaffekörning i LA med en härlig ny orange läder Chloé Aby -väska.

köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published.